Spela de bästa dataspelen på en MacBook Pro 16

I takt med de tekniska framstegen inom IT har det blivit många förändringar i dataspelsbranschen, allt från arkadspelen under 1980-talet till dagens massiva onlinespel. IT-teknikens snabba utveckling de senaste åren har gjort dataspelen kraftfullare än någonsin. Det har gjort dataspelens grafik fotorealistisk och nästintill suddat ut gränserna mellan verklighet och fantasi. Av denna anledning används dataspel inte bara för underhållning utan också för utbildning inom olika områden.

Några av de viktigaste milstolparna i IT-utvecklingen har varit:

  • 1947 – Den allra första elektroniska datorn ENIAC (Electronic Numerical Integrator And Computer) utvecklas.
  • 1981 – Det multinationella IT-företaget IBM lanserar en persondator som sätter standarden för kommande datorer. Den hade bland annat 16 kilobyte minne och inbyggda högtalare samt möjligheten att köra självdiagnostiker. Den kunde använda Microsofts 16-bitars operativsystem, MS-DOS 1.0.
  • 1984 – Apple släpper Macintosh som var en stor kommersiell framgång som kom med populära saker som datormusen och ett grafiskt gränssnitt.
  • 1985 – Detta år lanserar Microsoft Windows 1.0 som också är ett operativsystem med ett grafiskt gränssnitt.
  • 1989 – World Wide Web eller också känt som internet lanserades och några år senare utvecklades den första populära webbläsaren, Mosaic.

Dessa otroliga milstolpar och många fler har gjort det möjligt att njuta av tekniskt avancerade dataspel. Det enda du behöver göra är att välja ut en dator att köpa för att komma igång med spelandet!

Köp en MacBook Pro 16 hos mResell

När det kommer till dataspel har Macdatorer många fördelar. Förutom den enkla och stilrena designen kan de även hantera dataspel på samma nivå som Windows. Macdatorer är nämligen tillverkade av samma komponenter som PC-datorer med hårddisk, minne, grafikkort och processor – alla nödvändiga komponenter som behövs för att spela bra dataspel.

Den största skillnaden med att spela på en dator med Windows är att det är ett annat operativsystem, något hårdvaruhinder för att spela på en Macdator finns inte. Den bästa Macdatorn att spela på är en MacBook Pro 16 då den är utrustad med en fyrkärnig Intel Core i7-processor, 16 gigabyte RAM-minne och en SSD hårddisk med lagringsutrymme på 512 gigabyte. Oroa dig inte för priset, hos mResell hittar du ett enormt utbud av begagnade Macdatorer med minst 12 månader garanti. Eftersom Apple är välkända för att tillverka produkter av hög kvalitet säkerställer det att de begagnade är gott skick.

Dessutom kommer du med hjälp av deras produktgraderingar veta i förväg vilket skick en MacBook Pro har. Följande graderingar används: Nyskick, Mycket bra skick (5.0/5.0), bra skick (4.0/5.0) och Kosmetiskt defekt (3.0/5.0). Ju lägre gradering en produkt har desto lägre pris har den. Detta gör det flexibelt att köpa din nästa dator och betyder att du kan anpassa dig efter din budget.


Publicerat

i

av

Etiketter: